Doe mee aan het XCC REMOTE event!

We lanceren de XCC Remote, een karakterweekend op jouw maat!

het is een karakterweekend zoals nooit tevoren. Een avontuur dat geest, ziel en lichaam zal raken en je zowel fysiek als mentaal op de proef zal stellen, net als een “gewoon” weekend. Zie het als een geestelijke check-up, een kans om te herbronnen, een kans op uitdaging en de mogelijkheid tot bijsturing. Het is een wake up call. Een test.

 

Dit weekend is opgebouwd rond u, en uw andere verplichtingen. Het is een speciaal avontuur, met jouw eigen huis als thuisbasis – een beetje als een op maat gemaakt pak, dat je perfect zal passen. Je zal controle hebben over een aantal elementen: over het hoe en wanneer je opdrachten doet. Je zal initiatief moeten tonen en pro-actief moeten zijn. Langs de andere kant zullen we ook vragen om enkele momenten specifiek vrij te houden (buiten de kantooruren). Je zult wat tijd moeten vrijmaken in je agenda tussen donderdag 22u en zondag 10u00.

Dit weekend hakte er bij mij even hard in als mijn allereerste karakterweekend. Op andere manieren, maar even confronteren…

J.B.

De XCC Remote wordt nu ook in het Nederlands georganiseerd.

Je kan alle info vinden via deze link.