ONDERNEMEN: LIFE PARTNERNETWERK

L.I.F.E. is het bedrijfsnetwerk van 4M. We willen ondernemers rond de tafel brengen om elkaar te inspireren. L.I.F.E. staat voor het gezamenlijk inzetten van Labour, Influence, Finances en Expertise. 

Deelnemers aan het L.I.F.E. partnernetwerk geloven in de missie van 4M en willen meehelpen deze te realiseren door een deel van hun tijd, hun invloed, hun financiën en hun expertise aan te wenden ten behoeve van de beweging. De prijs van het lidmaatschap bespreken het liefst met u persoonlijk, zodat we een aanbod kunnen doen op maat van uw bedrijf. 

Elke L.I.F.E. partner ontvangt hiervoor het recht tot deelname aan twee volledig verzorgde L.I.F.E. Partnernetwerkbijeenkomsten per jaar met een diner. Daarnaast zijn er ook nog 2 bijeenkomsten die iets minder uitgebreid maar niet minder inspirerend zijn. Deze bijeenkomsten hebben een inspirerende inhoud en bieden de L.I.F.E. Partners de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en daarmee hun netwerk uit te breiden.Daarnaast heeft een partner het recht om het 4e Musketier logo te voeren op zijn website/briefpapier en zich L.I.F.E. Partner van de 4e Musketier te noemen, ontvangt elke partner een mooie plaquette waarmee de verbinding tussen de L.I.F.E. Partner en de 4e Musketier wordt aangeduid en staat elke partner vermeld in de MUSK4 en op de website. Ook wordt tijdens pauzemomenten van het 4M Event het logo van elke partner vertoond, waarbij er voor elke partner 2 gereserveerde stoelen klaar staan. Ook wordt elke partner het bedrijfslidmaatschap van de MUSK4 toegekend, bestaande uit drie exemplaren van elke editie.

Lidmaatschap van het 4M LIFE Partnernetwerk wordt aangegaan voor de duur van één jaar, een daarna stilzwijgend verlengd. De 4e Musketier en de LIFE Partner hebben beiden de gelegenheid om de partnerschap voor het ingaan van een nieuw lidmaatschapsjaar schriftelijk te beëindigen.Aanmelden kan middels onderstaand formulier. Vragen of opmerkingen: Christiaan van Dorp

Bekijk onze partners